- drumslifeAcemi Üye
Puanlar : 37
herkez bişeylerin peşinde,bende bişeylerdenim....
15/04/10, 12:33 pm
1 senedir saçma sapan ilaçlar içirmeye çalıştılar,gereksiz yere berbat yerlerde soyutladılar beni,gözler görüyor kulak duyuyor ve bunları inkar ediyorlar.benim gerçeğimi yaşamamı istemiyorlar,ama hepsi savaşımda esir düşecek.
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
Geri: herkez bişeylerin peşinde,bende bişeylerdenim....
15/04/10, 04:06 pm
merhaba drumslife,ilaçsız idare edebiliyor musun peki?yalnız;ilaçsız
kendi gerçeğimizi yaşarken diğer dünya gerçeğini yaşıyamıyoruz.ilaçları ben de sevmiyorum ama normallerin hayatına da uyum sağlamak zorundayız,istemiyorsan söyle bir fikir ver ilaçsız nerede yaşayalım? aramıza hoşgeldin.
kendi gerçeğimizi yaşarken diğer dünya gerçeğini yaşıyamıyoruz.ilaçları ben de sevmiyorum ama normallerin hayatına da uyum sağlamak zorundayız,istemiyorsan söyle bir fikir ver ilaçsız nerede yaşayalım? aramıza hoşgeldin.
- MisafirMisafir
18/04/10, 09:15 pm
Durumslife başkalarından farklı görüyor olabilirsin ama onları kendine düşmanmış gibi algılama... İlaçlarını düzenli alman lazım;şizofrensen başka seçeneğin yok malesef. Hasta olmadığını düşünsen de iyikiben'in dediği gibi normallere de uyum sağlamak zorundayız.Şimdiden geçmiş olsun.
drumslife demiş ki:1 senedir saçma sapan ilaçlar içirmeye çalıştılar,gereksiz yere berbat yerlerde soyutladılar beni,gözler görüyor kulak duyuyor ve bunları inkar ediyorlar.benim gerçeğimi yaşamamı istemiyorlar,ama hepsi savaşımda esir düşecek.
- drumslifeAcemi Üye
Puanlar : 37
06/05/10, 12:15 am
çabuk adapte olabilmek te önemli dedi dr.)espri filan değil bu gün saat 4 gibi çıktım adana ruh sağlığından ,şimdi evimdeyim bu sefer depo iğne yaptılar ,cnm acıdığından değil,gerek varmıydı???????msj lar içinde ikinize teşekkür ederim ..
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
06/05/10, 07:29 pm
ne demek drumslife,yardımcı olabildiysek ne mutlu. geçmiş olsun.adanadaysan arif arkadaşımız da orada,tanışmak istersen.sıkıntıların olursa bize yaz.kendine iyi bak.