- bpYeni Üye
Puanlar : 8
Arkadaşlar merhaba
08/06/10, 12:00 am
Şizofren rahatsızlığım yok benim tanımda bipolar affektive rahatsızlık. İnanın o da onun kadar bezdirici bir hastalık. Bende sizin gibi bir avuç dolusu ilaç içiyorum. Yazdıklarınızı ilgiyle takip ediyorum. Benimde sanrılı dönemlerim çok oldu seyirler farklı olsada ilgimi çekti
Herkeze sevgiler
Herkeze sevgiler
- MisafirMisafir
Geri: Arkadaşlar merhaba
15/06/10, 07:21 pm
Bp ilk mesajını doğum günümde yazmışsın Siteye hoşgeldin; bipolar afektif yazdığın hastalık şizoaffektif olabilir mi ? Avuç dolusu dediğin ilaçlar hangileri ? Ben sadece leponex kullanıyorum. clubbershey@hotmail.com Yazışmak istersen ekleyebilirsin. Tekrar geçmiş olsun. Görüşürüz.
- bpYeni Üye
Puanlar : 8
17/06/10, 10:48 pm
bipolarsın dediler. Her ne kadar benim kafamda başka tehşisler olsada.
Benim hastalığım tehşisi yeni değil uzun süreden beri var ama yıllardır çok çektiğimi söyleyebilirim ömrümü tüketti ve ölene kadar benimle devam edecek sanırım. İlaçları söylemek doğru olmaz herhalde
Benim hastalığım tehşisi yeni değil uzun süreden beri var ama yıllardır çok çektiğimi söyleyebilirim ömrümü tüketti ve ölene kadar benimle devam edecek sanırım. İlaçları söylemek doğru olmaz herhalde
- DostAsil Üye
Puanlar : 92
22/06/10, 12:10 pm
Sevgil bp en azından sana iyi gelen ilaçlar var ve onları kullanabiliyorsun bu az bir sey degil bu demektir ki caresiz degilsin hicbirimiz degiliz cok gecmiş olsun gorusmek uzere...