- bpYeni Üye
Puanlar : 8
Halüsinasyonlar
19/06/10, 08:13 pm
Arkadaşlar merhaba,
Hastalığında benimde hezeyanlı dönemlerim oldu ama halüsinasyon hiç yaşamadım. Halüsinasyonu olan arkadaşlar acaba bizleri bu dönemlerin nasıl olduğu nasıl yaşandığı gerçekle ayrımının kolay yapılıp yapılmadığı ilaçlara cevap verip vermediği ne kadar sürdüğü eşlik eden duygular gibi konularda bilgilendirebilirlermi? Deneyimlerinizi gözlemlerinizi paylaşmanızı istiyorum
Hastalığında benimde hezeyanlı dönemlerim oldu ama halüsinasyon hiç yaşamadım. Halüsinasyonu olan arkadaşlar acaba bizleri bu dönemlerin nasıl olduğu nasıl yaşandığı gerçekle ayrımının kolay yapılıp yapılmadığı ilaçlara cevap verip vermediği ne kadar sürdüğü eşlik eden duygular gibi konularda bilgilendirebilirlermi? Deneyimlerinizi gözlemlerinizi paylaşmanızı istiyorum
- glaudserYeni Üye
Puanlar : 2
Geri: Halüsinasyonlar
25/09/10, 02:39 am
anlatsam korkarsın o yüzden boşver hiç merak etme
- almora92Acemi Üye
Puanlar : 71
25/09/10, 01:08 pm
z
- MisafirMisafir
25/09/10, 02:53 pm
Halusünasyon bende de hiçbir zaman olmadı ama hep merak etmişimdir. İnsan kendi beyninin ürettiği bir yanılsamayı nasıl gerçekmiş gibi algılar buna hayret ediyorum. Küçümseme değil sakın yanlış anlamayın ama halusünasyonu yaratan da onu gerçek zanneden de aynı insan ya...
- ANDYBOGAROAcemi Üye
Puanlar : 12
11/10/10, 01:49 pm
arkadaşlar bende halüsilasyonlar vardı çok kötü bir durumdur hayal olan birşeyi yanlış olan birşeyi gerçek gibi algılıyorsunuz ve inanıyorsunuz