Solian Kullananlar..
+2
timuçin
Dissosiyatif
6 posters
- DissosiyatifYeni Üye
Puanlar : 5
Solian Kullananlar..
29/06/10, 06:25 pm
Arkadaslar solian kullananlar var mı ?
Varsa ne gibi yan etkileri goruyorsunuz ?
Varsa ne gibi yan etkileri goruyorsunuz ?
- timuçinUsta Üye
Puanlar : 973
Geri: Solian Kullananlar..
30/06/10, 12:39 pm
.
- DissosiyatifYeni Üye
30/06/10, 12:41 pm
Uykusuzluk mu yapmamasi lazim ya
Hayret ters tepmis olabilir sende ..
Ne gibi baska bi boyut ?
Hayret ters tepmis olabilir sende ..
Ne gibi baska bi boyut ?
- timuçinUsta Üye
Puanlar : 973
30/06/10, 12:45 pm
.
- DissosiyatifYeni Üye
30/06/10, 12:46 pm
Anlıyorum ..
- bekirecrUsta Üye
Puanlar : 673
16/11/14, 06:46 pm
mrb.bir ara solian kullandım 1 yıl kadar sonra yaramadı bıraktım solian i .orta kalite de bir ilaç.
- CaesarlllAcemi Üye
Puanlar : 48
20/01/15, 01:18 am
Ben solian kullanıyorum son 1 yıldır geçmişi düşünmeyi bıraktım bugünü yaşıyorum.
Depresyon ilaçlarımın tersine beni hayata bağlıyo ama unutkanlık var invega geçmişi hatırlatıyodu aksine. Geçmişi düşünmek ne kadar mantıklı ne kadar mantıksız bilmiyorum ama bir çok hata yapıyorum; unuttuğumdan dolayı. En azından eskisi kadar insanlar arası ilişkim kötü değil nerede ne konuşacağımı biliyorum. Yaşımın da etkisi var tabi bunda. Bazen esprilerde yanlışlıklar yaptığımı hissediyorum ama kendimi tutmayı becerebiliyorum.
Kitap okurken çok zorlanıyorum. Bazen kelimeleri yanlış okuyorum. Dislexia dedikleri durum olsa gerek bu.
Doktorun değişiyle bu ilacı 1 ve ya 2 sene sonra tam olarak bırakacağım. Zaten şu anda ilk aldığımın yarı dozundayım. İlaç bana tam etkisini göstermiş ve istenilen sonuç alınmış denildi.
Keşke hapse hiç girmeseydim...
Depresyon ilaçlarımın tersine beni hayata bağlıyo ama unutkanlık var invega geçmişi hatırlatıyodu aksine. Geçmişi düşünmek ne kadar mantıklı ne kadar mantıksız bilmiyorum ama bir çok hata yapıyorum; unuttuğumdan dolayı. En azından eskisi kadar insanlar arası ilişkim kötü değil nerede ne konuşacağımı biliyorum. Yaşımın da etkisi var tabi bunda. Bazen esprilerde yanlışlıklar yaptığımı hissediyorum ama kendimi tutmayı becerebiliyorum.
Kitap okurken çok zorlanıyorum. Bazen kelimeleri yanlış okuyorum. Dislexia dedikleri durum olsa gerek bu.
Doktorun değişiyle bu ilacı 1 ve ya 2 sene sonra tam olarak bırakacağım. Zaten şu anda ilk aldığımın yarı dozundayım. İlaç bana tam etkisini göstermiş ve istenilen sonuç alınmış denildi.
Keşke hapse hiç girmeseydim...
- KorkmazzYeni Üye
Puanlar : 6
29/01/15, 12:07 pm
solian 400 kullaniyordum aşiri uyku isteğ vardı 24 saatin 18 saati uyuyodum ama hastaliğim o zaman ilk ve ağır olan evresiydi yararını gördüm ama 2 seneden sonra meme ucundan süt geldiğini fark edince doktorumla konuştum ve başka ilaca geçtim şu anda invega 3 kullanıyorum gayet iyi uyku hali vermiyor ama hastaliğimda yok denecek kadar az seviyede