- MisafirMisafir
Kendi derdimize yanalım !
11/07/10, 12:18 am
İçinde yaşadığımız toplumun şizofreni konusundaki cahiliyetinin düzelebileceğine inanmıyorum İstanbul'da yaşadığıma şükrediyorum ki ufak kırsal bir kasabada olsak ve şizofren olduğumuz duyulsa hemen deli yaftası yapıştırırlardı Milletin dedikodusuyla uğraş dur Akşam haberlerinde gösterdi; yetiştirme yurdundaki özürlü kıza tecavüz etmişler Bunu yapanlar da kızın kaldığı yurttaki görevliler. Böyle düzenin taaa ... diyesim geliyor ya hadi neyse... Bırakın arkadaşlar; kendimizi kurtarabilirsek ne ala ! Kimsenin bir faydası yok bize Bazı insanlardan beklediğim anlayışı görememek üzdü beni ama beklentilerimi sıfırladım artık Yani boşverin kafalarına göre takılsınlar Sigarayı bırakmazsan kanser olursun diyorlar Arkadaşım ! Bu ülkede fazla yaşasam neye yarayacak 700 lira emekli aylığıyla açlık sınırında yaşayan insanlarımızın halini manşetlerde görüyoruz Terör eylemleri de hortlamaya başladı Hayatının baharında mehmetçikler şehit oluyorlar Yazık değil mi bu insanlara ve ailelerine ! Umarım ülkemizde iç savaş benzeri bir kaos ortamı yaşanmaz. Ekonomideki dışa bağımlılığı yenmemiz lazım. Allah sonumuzu hayretsin. Amin !
- reganmcneilYeni Üye
Puanlar : 2
Geri: Kendi derdimize yanalım !
31/03/12, 04:46 pm
söylediklerine kesinlikle katılıyorum ama şöyle bir şey dev ar mesela ben şizofren değilim bir yakınım da değil ama bu hastalığı o kadar araştırdım ve belgeseller izledim ve hakkında yazılan kitapları okudum ki kayıtsız kalamıyorum bugün ya da yarın gönüllü olarak derneklerin birinde çalışmak istiyorum ve inanın etrafımdaki herkese bu hastalığın ne olduğunu ve olmadığını anlatıyorum herkes bilinçlenmedikçe de durmayacağım sizler o kadar lanet ve şanssız bir hastalıkla uğraşıyorsunuz ki benim bunları yapmamam jayıtsız kalmam abes kaçardı
- bekirecrUsta Üye
Puanlar : 673
Geri: Kendi derdimize yanalım !
01/04/12, 10:30 pm
merhaba regan ,nasılsın.hoşgeldin.hasta değilim diyorsun.o zaman bu hastalığa niye ilgi gösterip,belgeseller falan izleyip,kitaplar okudun.sadece merak ettiğim için sordum.kusura bakma.yazışmak gerçekten güzel bir şey değil mi.