Siz de acı sonu yaşamayın
+4
iyikiben
ASUMAN
edding
dünya
8 posters
- dünyaYeni Üye
Puanlar : 4
Siz de acı sonu yaşamayın
20/07/10, 12:31 am
Arkadaşlar tüm yazılarınızı okudum ve şu anda ağlayarak yazıyorum.Umarım hasta arkadaşlara ve yakınlarına bir faydam olur.Ablamın eşi mükemmel ötesi tam bir aile babasıydı (hastalığı çıkana kadar)İlk iki yıl hepimiz gerçekten düşmanları olduğuna onu sürekli takip ettiklerine inandık ve hepimiz tetikte yaşadık.Ta ki evde ses cihazı olduğunu söyleyip ablamdan bile şüphelenip onu dışarı atana kadar.Maddi hiçbirşey esirgenmeden araştırdığımız tüm dr.a götürüldü.Ayrı 4 uzmanın da koyduğu teşhis aynıydı. Paranoid şizofren.Mümkün değildi bu kadar mükemmel,kibar,ince fikirli birisi şizofren olamazdı.Bizler kabullenemedik doğal olarak kendisi de.İğnelerini her 15 günde bir tüm aile biraraya gelerek zorla ellerini kollarını bağlayarak vurduruyorduk.6 yıl sabırla böyle geçti.her yıl mevsim dönüşlerinde elimiz yüreğimizde ağlayarak üzülerek sabrederek bazen de öfkelenerek geçti.3 tane dünya güzeli kızları var ve kızlar babalarının aşırı kıskançlıklarına dayanamayıp evden gitmesini istediler.ablam tükendi yıllarca dizinin dibinden ayrılmadı ama herkes o sağlıklı dönemindeki babayı eşi enişteyi oğulu abiyi bekledi.Lütfen sabırlı olun.Lütfen Allah'a sığının.Onlardan iş performansı ,aile sorumluluğu beklemeyin.Biliyorum çok zor ama lütfen bizim gibi acı çekmeyin.Bayram sabahı herkesle helalleşti ve beynindeki sesi dinleyip 5.kattan kendini attı.Mahvoluyoruz onu çok özlüyoruz gözümüz de yaş kalmadı6.5 aydır.ama onu getiremiyoruz.Keşke olsaydı da hergün dinleseydik kimselerle görüşmeseydik onun istediklerini daha sabırlı yerine getirebilseydik.Daha fazla yazamıyorum herkese Allah'tan sabır ve acil şifalar diliyorum.sormak istediklerinize seve seve cevap veririm yeter ki yardımım dokunsun.
- eddingGedikli Üye
Puanlar : 533
Geri: Siz de acı sonu yaşamayın
20/07/10, 11:41 am
Zor Günler geçirmişssiniz başınız sağ olsun.
- ASUMANUsta Üye
Puanlar : 673
20/07/10, 04:29 pm
BAŞINIZ SAĞOLSUN ARKADAŞIM.BU DÜNYADA SADECE ŞİZOFRENLER ACI SONLAR YAŞAMIYOR.İİ DİLEĞİN İÇİN TŞKLR AMA UMARIM SENDE ACI BİR SON YAŞAMAZSIN.
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
20/07/10, 09:12 pm
.
- BurakAcikgozYeni Üye
Puanlar : 4
13/10/11, 04:16 pm
keşke benim ağabeyim kendini atsaydı, Çektiklerim yeter. bıktımm hayattan
- kül kedisiGedikli Üye
Puanlar : 197
13/10/11, 05:10 pm
bence cok hazin son !!!Allaha siginiyorum ve sukurler olsun rabbime beni iyilestiriyor yavas yvas....umutlu olalim arkadaslar .... kursumu bitirdim sinavlarin tekini aldim ... evime gelip temizligimi yapiyorum kendime bakiyorum...namazlarimi kiliyorum sukurler olsun rabbime...yeni bir is gorunuyo bana allahin izniyle...bu son gibi olmamak kendi elimizde... ben umutluyum hayattan
- YakamozAcemi Üye
Puanlar : 20
27/01/12, 09:21 pm
Allah herkesin yardımcısı olsun.. Hayat böyle bişey işte başa gelen çekiliyor.. Başka başka rahatsızlığı olanlarda başka rahatsızlıklardan mudarip..
- 44_hulyaYeni Üye
Puanlar : 2
05/02/12, 09:13 pm
gerçekten zor bir durum Allah bütün hasta yakınlarına sonsuz sabır versin çünkü sabrederek aşılacak bir durum annemde paranoid şizofreni ve onu bu haliyle görmek bana hayatın yaşattığı en büyük acılardan biri
- MisafirMisafir
06/02/12, 02:54 pm
allah rahmet eylesin Bu olayla bağlantılı yazmıyorum ama şahsen artık başka şizofrenlerin hayatıyla ilgilenme veya yardımcı olma gibi şeyleri bıraktım Taksimdeki derneğe bile gitmiyorum Çünkü iyileşmeye başladım ve şizofren biriyle iletişim kurunca unutmak istediğim şeyler çağrışım yapıyor Ayrıyetene ben de başkalarından beklediğim yardımı pek göremedim Bu hastalıktan kurtulmanın bir yolu da zihni sürekli meşgul eden bazı şeyleri umursamamak Hepinize acil şifalar dilerim