- şizoaffektifAsil Üye
Puanlar : 136
3 Temel Sorunum
24/07/10, 01:41 pm
Arkadaşlar kimse sorunlarını yazmıyor.Burası gündelik sorunların tartışıldığı bir alan.lütfen sizde sorunlarınızı paylaşın, dinleyelim.
Şuanda benim üç temel sorunum var, bunları sizlerle paylaşmak istiyorum;
1-Bütün vaktim evde geçiyor.Odadan dışarı çıkasım yok.
2-Öyle ağır bir yorgunluk yaşıyorum ki, kolumu bacağımı kaldıracak gücüm olmuyor.müthiş bir halsizlik var.
3-Zihnim kapalı.yada tıkalı.dış dünyayı algılamam yarım.yarım insan gibiyim.gerçekten beynimde büyük bir hasar var.dolayısıyla ne yaşadığımı anlayabiliyorum nede hayattan bir zevk alabiliyorum.
Gördüğünüz gibi üç temel sorunumu sıraladım.Sizlerde kendi üç temel sorununuzu paylaşabilirsiniz.
Yanlız burda benim size sormak istediğim birşey var.Bu şekilde yaşamak istermiydiniz.sizce bu şekilde yaşamanın bir anlamı var mı.bir insan böyle yaşamaya ne kadar dayanabilir?
Şuanda benim üç temel sorunum var, bunları sizlerle paylaşmak istiyorum;
1-Bütün vaktim evde geçiyor.Odadan dışarı çıkasım yok.
2-Öyle ağır bir yorgunluk yaşıyorum ki, kolumu bacağımı kaldıracak gücüm olmuyor.müthiş bir halsizlik var.
3-Zihnim kapalı.yada tıkalı.dış dünyayı algılamam yarım.yarım insan gibiyim.gerçekten beynimde büyük bir hasar var.dolayısıyla ne yaşadığımı anlayabiliyorum nede hayattan bir zevk alabiliyorum.
Gördüğünüz gibi üç temel sorunumu sıraladım.Sizlerde kendi üç temel sorununuzu paylaşabilirsiniz.
Yanlız burda benim size sormak istediğim birşey var.Bu şekilde yaşamak istermiydiniz.sizce bu şekilde yaşamanın bir anlamı var mı.bir insan böyle yaşamaya ne kadar dayanabilir?
- MisafirMisafir
Geri: 3 Temel Sorunum
26/09/10, 01:58 pm
şizoafektif başlığı açalı ne kadar zaman geçmiş ama cevap yazan olmamış Buradan anla ki her koyun kendi bacağından İntihar günah olmasa; akıbeti cehennem olmasa...
- aycammmAsil Üye
Puanlar : 93
Geri: 3 Temel Sorunum
26/09/10, 04:29 pm
şizoaffektif 3 temel sorun bende de var...aynı şeyleri inan ki ben de düşünüorum.tabiki böyle yaşamak istemezdim.böyle yaşamaya ne kadar daha dayanabilirim bilmiorum.ama intihar bi çözüm olamaz eğer inançlıysak bunu böyle biliriz..ben bi işe yaradığımı anladığım vakit yaşama daha ii bağlanabilceğimi düşünüorum umarım okulumu bitirebilrim ve bi yerde bi işe yarayabilirim..herkes için aynı dileklerim..