- şizoaffektifAsil Üye
Puanlar : 136
Hastalık öncesi - Hastalık sonrası
24/07/10, 01:52 pm
Hastalık öncesi ne kadar da farklıydım.şimdi geldiğim noktaya bakıyorum da hayretler içerisinde kalıyorum.öyle bir insandım ki inanamazsınız.neşe dolu, gülmeyi çok seven, enerjik, hareketli, heryere girip çıkan, herkesle arkadaşlık kuran, yaşama sıkı sıkıya bağlı, yaşamdan müthiş bir haz alan vs.
Hastalık sonrası durumum ise içler acısı.yukarıda yazdıklarımın tamamını 180 derece çevirin şuandaki halim ortaya çıkar; Gülmeyi unutmuş, neşesiz, mutsuz, bütün enerjisi gitmiş, yorgunluktan elini kolunu kımıldatamayan, eve hapsolmuş, algıları eksik, ölmeyi isteyen, hayattan bıkmış bir insan tipi.
İşte benim halim, hastalık öncesi ve hastalık sonrası..
Hastalık sonrası durumum ise içler acısı.yukarıda yazdıklarımın tamamını 180 derece çevirin şuandaki halim ortaya çıkar; Gülmeyi unutmuş, neşesiz, mutsuz, bütün enerjisi gitmiş, yorgunluktan elini kolunu kımıldatamayan, eve hapsolmuş, algıları eksik, ölmeyi isteyen, hayattan bıkmış bir insan tipi.
İşte benim halim, hastalık öncesi ve hastalık sonrası..
- şizoaffektifAsil Üye
Puanlar : 136
Geri: Hastalık öncesi - Hastalık sonrası
02/08/10, 11:37 am
Sizin hastalık öncesi ve hastalık sonrası durumunuzda bukadar belirgin farklar varmı?
- aycammmAsil Üye
Puanlar : 93
Geri: Hastalık öncesi - Hastalık sonrası
27/09/10, 07:01 pm
aynı beni tarif etmişsin...
gülmeyi özledim ama öle içten öle neşe dolu olmalı ki bu gülüş işte bunu özledim..
gülmeyi özledim ama öle içten öle neşe dolu olmalı ki bu gülüş işte bunu özledim..