- duduYeni Üye
Puanlar : 5
huzuru ve mutluluğu doğru yolda aramalıyız
04/10/10, 02:53 pm
Kaybeden olmak istemiyorsan cennete gidersin ve artık orada hiç kaybetmezsin ama cennete gitmek istiyorsan önce kaybedeceksin, her şeyini kaybedeceksin, ayrılmayı öğreneceksin, her şeyden ayrılmayı öğreneceksin, razı olacaksın, dünyanın ayrılık temeli üzerine kurulmuş olmasına rıza göstereceksin, teslim olacaksın. Çünkü burası kaybetm...ek için geldiğimiz bir yer. Kalmak için değil, gitmek için buradayız.
- ASUMANUsta Üye
Puanlar : 673
Geri: huzuru ve mutluluğu doğru yolda aramalıyız
21/10/10, 06:56 pm
SANA KATILMIYORUM ARKADAŞIM.BENCE DÜNYAYA KAYBETMEK DİİL,KAZANMAK İÇİN GELDİK.BELKİ PARA KAZANMAK,BELKİ GERÇEK AŞKI KAZANMAK,BELKİ DE CENNETE GİTMEYİ HAK ETMEYİ, KAZANMAK OLABİLİR.BU KİŞİLERİN İSTEKLERİNE GÖRE DEĞİŞİR.
YANLIŞ YAPANLAR VE YANLIŞ YOLDAN GİDENLER KAYBEDER.TANRI KAYBEDENLERİ SEVMEZ AMA ACIR.MERHAMETİNİ KİMSEDEN ESİRGEMEZ,O AYRI Bİ KONU.SAYGI DUYUYORUM FİKİRLERİNE,SADECE KATILMIYORUM.
YANLIŞ YAPANLAR VE YANLIŞ YOLDAN GİDENLER KAYBEDER.TANRI KAYBEDENLERİ SEVMEZ AMA ACIR.MERHAMETİNİ KİMSEDEN ESİRGEMEZ,O AYRI Bİ KONU.SAYGI DUYUYORUM FİKİRLERİNE,SADECE KATILMIYORUM.
- arif.konyaliAsil Üye
Puanlar : 90
30/07/12, 03:34 am
Dünyaya ebeveynlerimizin tercihlerinden/tercih etmediklerinden dolayı geldik. Onların ve çevremizin yönlendirmelerinden etkilenirsek onlarla oluruz. Yok etkilenmezsek bir başımıza kalırız.
- arif.konyaliAsil Üye
Puanlar : 90
30/07/12, 04:43 am
Dünyaya ebeveynlerimizin tercihlerinden/tercih etmediklerinden dolayı geldik. Onların ve çevremizin yönlendirmelerinden etkilenirsek onlarla oluruz. Yok etkilenmezsek bir başımıza kalırız.
- bekirecrUsta Üye
03/07/13, 11:26 pm
insan dünyaya bir kere gelir o da kazanmak için.dünya yı kaybetmek niye ,görecesel bir şey bu ,kişiye göre değişen bir durum yani.bu dünya yı kazanan ,öbür dünya da cennet e gitmez diye bir şey yok.yalnız bu dünya çile dünyası kime sorsanız ,muhakkak hastalıklardan veya zorluklardan bahseder.vakdi gelince de ölür gideriz.imanın kimde olduğu bizlere bildirilmemiştir.onlar Yarada nın konusudur.
- bekirecrUsta Üye
14/11/14, 01:43 pm
mrb.dudu 2010 yılın da yazılmış yazıyı yanıtlıyoruz.niye kaybedelim ki bu dünyayı ,hastalık bir kader bir yerde.hasta olan bu dünyayı kaybetmiş mi oluyor.
- bekirecrUsta Üye
17/11/14, 07:39 pm
dudu 2010 yılındaki yazna yanıt veriyoruz.insan her şeyini kaybetmek için gelirmi bu dünya ya hiç.zaten hasta olmakla beraber pek çok şeyi yitirdik.bir de dünya yı mı kaybedelim bu taraf da.
- bekirecrUsta Üye
17/11/14, 07:41 pm
konyalı arif nerdesin yahu.iyikiben sen nerelerdesin.eskiden konuşurduk yazışırdık burada.ah o günler ah.