Şizofreni Hastaları ve Yakınları Dayanışma Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 41 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 41 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Bütün listeye bak

En son konular
Yuzde yuz kurtuluyorsunuz23/01/18, 05:37 pmözgür3535
Yardım lütfen.08/01/18, 02:51 amŞener
Öğretmen Kemal02/01/18, 08:32 pmdeathstars
neden kimse yazılanlara cevap vermiyor.01/01/18, 02:52 pmdeathstars
tanışma01/01/18, 02:35 pmdeathstars
şizofreni ve müzik30/12/17, 09:37 pmdeathstars
kendi kendime cok konusuyorum30/12/17, 09:31 pmdeathstars
Dost Rumuzlu Üye30/12/17, 08:53 pmdeathstars
Anahtar-kelime

dinliyorsunuz  Forum  şuanda  

Misafir
Misafir

Mayıs 2000 (Şizofreni Başlarken Bitmeliydi ve Biterdi de) Empty Mayıs 2000 (Şizofreni Başlarken Bitmeliydi ve Biterdi de)

08/10/10, 03:43 am
Mayıs 2000. Askerdeyim. Askerden sonra evlilik gündeme gelecek malum. Bu yüzden Zeynep aşkı iyice artmış bende. Aklım fikrim onda. Bir an önce onunla iletişime geçip eğer hala bekarsa onunla evlenmek var. Öyle böyle ona alıştım. Sesi duyduk salgıladığım muhteşem salgı benden başka kimsede yok sanki. En mutlu benim dedim kendime. Halbuki şizofreni geliyo.. Zeynep'in İlker ve Lütfi adında ikide yakın arkadaşı vardı. İlker'in Zeynep'e aşık olduğunu ve beni kıskandığını düşünmüştüm okuldayken. O geldi aklıma o zaman Zeynep'le evlilik düşüncelerindeyken askerde. Zeynep'i aradıktan bi kaç gün sonra sesleri gelmeye başladı. Ufaktan ufaktan geliyo sesler, Telepatimi ne dedim bu. Sonra İlker sonra Lütfi gelmeye başladı. Biz Zeynep'le telepatide baya açıldık. Nişandan, düğünden, istemekten, sözden, yüzükten, okuldan, çocuktan, baya muhabbet iyi. Arada İlker'de kötü muamalelerle aramızı bozucu davranışlar sergiliyo. Ben İlker'in Zeynep'le bizi kıskandığı ve bizi ayırmak istemesi düşüncesi Telepati'ye yansımış oldu. Biz Zeynep'le güzel güzel konuşuyoruz İlker araya girip küfürler falan ediyo. İlker Allah kitap karıştırıyo. Sonra psikolojim iyice bozuldu. Zeynep o anda İlker sana psikolojini bozan program kurdu artı şifre koyduğu için programı düzeltemediğini ifade etti. Ve şizofren başladı. Ben sağda solda İlker şöle yapıyo, Zeynep'i benden engelliyo bizi kıskanıyo, evlenmemizi istemiyo diye söylenip duruyom. Doktorlara hocalara ondan sonra.

7 yıl Zeynep'le evlilik muhabbeti bitmedi. Ben 7 yıl, Zeynep'le evlenicem İlker engelliyo bilmem kim engelliyo o engel şu engel diye diye sayıklayıp durdum.

İlker'in Programı =Hastalık
Zeynep'in aşkı = Aşk
İlker'in Kıskançlığı = Düşmanlık

Ben daha başlar başlamaz bu işin içinde bi iş var desem iş bitecek. Düşünün Telepati diyonuz, İlker kıskanıyo Zeynep aşık diyonuz, program var şifre var, daha bilmem bilim adına hiç duymadığınız bir sürü şey var, bilmem ne var.

Aslında ne Zeynep aşık Ne İlker düşman ne de program var. Hiç bişey yok.

Şizofreni başlarken uyansam şizofreni biterdi o anda. E zaten o anda uyanacak olsak Zeynep gelmezdi.
Similar topics