- MisafirMisafir
Yapacaktım Yapmadım
08/10/10, 07:03 pm
Düşmanlık meselesini çözmeseydim;
1-Psikiyatriye çakıyla saldıracak ve Bakırköy'de yatacaktım. (Şizofreninin tam kötü başlama zamanı olacaktı bu.)
2-Zeynep'i öldürmeyi düşünüyordum, sırf bunun için Manisa'ya gidecektim.
3-Babaannemi öldürecektim.
4-Yeğenimi öldürecektim.
5-Bir kıza tecavüz edip öldürecektim.
6-Tecavüze uğrayacaktım.
7-Defalarca hastanede yatacaktım.
8-Hapis yatacaktım.
9-Evimizi dükkanımızı kaybedecektik.
10-Defalarca intiharlarım vardı.
11-Ve en sonunda ölecektim.
Tek çözüm. Herhangi bir, tek çözüm. Düşmanlığı bulun, hastalığı/büyüyü bulun, başka yere gitmeyi bulun, tamamen açıksözlü dürüst olmayı bulun, herhangi birini bulun düzelin. Yukardakilerini yaşayabilirsiniz, yaşamadan düzeltin kendinizi. Kendinizi ve toplumu iyi anlayın düzelin.
1-Psikiyatriye çakıyla saldıracak ve Bakırköy'de yatacaktım. (Şizofreninin tam kötü başlama zamanı olacaktı bu.)
2-Zeynep'i öldürmeyi düşünüyordum, sırf bunun için Manisa'ya gidecektim.
3-Babaannemi öldürecektim.
4-Yeğenimi öldürecektim.
5-Bir kıza tecavüz edip öldürecektim.
6-Tecavüze uğrayacaktım.
7-Defalarca hastanede yatacaktım.
8-Hapis yatacaktım.
9-Evimizi dükkanımızı kaybedecektik.
10-Defalarca intiharlarım vardı.
11-Ve en sonunda ölecektim.
Tek çözüm. Herhangi bir, tek çözüm. Düşmanlığı bulun, hastalığı/büyüyü bulun, başka yere gitmeyi bulun, tamamen açıksözlü dürüst olmayı bulun, herhangi birini bulun düzelin. Yukardakilerini yaşayabilirsiniz, yaşamadan düzeltin kendinizi. Kendinizi ve toplumu iyi anlayın düzelin.
- almora92Acemi Üye
Puanlar : 71
Geri: Yapacaktım Yapmadım
09/10/10, 02:34 pm
delete
- MisafirMisafir
Geri: Yapacaktım Yapmadım
09/10/10, 03:19 pm
Şunuda söyliyim düzelmek için normal bi insanın düzelmsinden farklı yollar aramayın. Örneğin bi iş sorununuzdan farklı anlamayın, annenizle babanızla sorununuzdan farklı anlamayın. Arkadaşınızla sorununuzdan farklı anlamayın. Sorun kendinizi bişeylere inandırmakta ve bişeyleri eksik düşünmekte.