- MisafirMisafir
Şüpheli Ölümler
10/10/10, 12:36 pm
Şüpheli şizofren ölümlerini haberlerde duymuşsunuzdur. Sizce psikiyatrinin sanrı dediği şey bazen gerçek olabilir mi? Sizce tıp mı öldürdü bu şizofrenleri. Sizce içtikleri bir ilaçtan ölmüş olabilirler mi? Ölüm şüpheli. Şüpheli olduğuna göre bu işin içinde bi iş var...
- MisafirMisafir
Geri: Şüpheli Ölümler
10/10/10, 12:39 pm
Ve eğer ölüm ilaçtansa şizofrenler için çok daha kötü günler başlayacak demektir. Çok daha saldırgan, çok daha ağır cinayetler bile gelebilir. Umarım bunu kaale alırsınız.
- MisafirMisafir
28/11/10, 04:44 am
Bu bakımevlerinde ölenler bakımevi çalışanları tarafından öldürülebilir......
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
28/11/10, 07:45 am
.
- iyikibenUsta Üye
28/11/10, 07:55 am
.
- MisafirMisafir
28/11/10, 02:12 pm
İyikiben Demişki;
evet ölmek istiyoruz!sanane bundan?SANANE!ALMIYORUZ KAALE!SEN KİMSİN DE SENİ KAALE ALICAM.seni kaale alan psikiyatristi öldürür.dün bir hasta senin gibi psikiyatristi bıçaklamış.sen ne laf anlamaz adammışsın be!seni istemiyoruz hala yazı yazıyorsun.pes yani bu kadar olur. zamanında çok para harcamışsın psikiyatristlere buraya gelmiş onun acısını çıkarıyorsun.psikiyatriste saldırmışsın seni hastaneye yatırmışlar onun acısını çıkarıyorsun.adam 10 sene gece gündüz,yaz kış demeden ders çalışmış,sosyal hayatından vazgeçmiş tabi hakkını alacak.kolay mı sanıyorsun sen doktor olmayı.
BU FORUMDA İSTENMİYORSUN!
Ben pskiyatr'a saldırmadım, bıçaklamadım, hastanede bir gün bile yatmadım. Nerden çıkarıyon bunları ya. Yaw iyikiben sen iyi değilsin. Habire uydurup yazıyon hakkımda. Napıyon sen.
evet ölmek istiyoruz!sanane bundan?SANANE!ALMIYORUZ KAALE!SEN KİMSİN DE SENİ KAALE ALICAM.seni kaale alan psikiyatristi öldürür.dün bir hasta senin gibi psikiyatristi bıçaklamış.sen ne laf anlamaz adammışsın be!seni istemiyoruz hala yazı yazıyorsun.pes yani bu kadar olur. zamanında çok para harcamışsın psikiyatristlere buraya gelmiş onun acısını çıkarıyorsun.psikiyatriste saldırmışsın seni hastaneye yatırmışlar onun acısını çıkarıyorsun.adam 10 sene gece gündüz,yaz kış demeden ders çalışmış,sosyal hayatından vazgeçmiş tabi hakkını alacak.kolay mı sanıyorsun sen doktor olmayı.
BU FORUMDA İSTENMİYORSUN!
Ben pskiyatr'a saldırmadım, bıçaklamadım, hastanede bir gün bile yatmadım. Nerden çıkarıyon bunları ya. Yaw iyikiben sen iyi değilsin. Habire uydurup yazıyon hakkımda. Napıyon sen.
- MisafirMisafir
28/11/10, 02:13 pm
Benim hiçbir psikiyatrik ve sosyal vukuatım yok. Her konuda hiç bir vukuatım yok. Bilgine.................
- MisafirMisafir
28/11/10, 02:18 pm
Yok eğer yalan söylediğimi düşünüp habire yazdıklarımın tersini ifade etmek gibi bi felsefen/mantığın varsa kaldır. Anlamadan etmeden görmeden yorum yapma hakkımda. Ben sana bunu 50 kere söyledim, yine söylerim, üşenmem. Baştan beri habire uyduruyon ya. Napıyon sen ya. İyimisin sen ya.Gel sana dediklerimin hepsini kanıtlayım. Allah allah. Abuk sabuk yazı yazmanın anlamı yok ki...
- iyikibenUsta Üye
28/11/10, 05:02 pm
.
- MisafirMisafir
28/11/10, 05:08 pm
nereye yazmışım. yaw bas bas bağırıyom, vukuatsuz, olaysız kazasız belasız raporsuz tertemiz şizofreniyi Dünya'da bir tek ben düzelttim diye. Yaw iyikiben uydurma uydurma. Yada okurken iyi anla. Ben Psikiyatr'a saldıracakken son anda şizofren bitti dedim, Psikiyatr'a saldırdım demedim. Yazıyla (Lingle) karşılaşmasam, 15 gün sonra Psikiyar'a saldırmaktan hastaneye yatıyor ve şizofreninin en kötü zamanlarını başlatıyordum dedim. Ben hiç bir yazımı inkar etmedim.
- MisafirMisafir
28/11/10, 05:11 pm
Şu tavrınıda değiştir. Kendin için. Benim için değil. Kendine zarar veriyon....
- iyikibenUsta Üye
28/11/10, 05:16 pm
- MisafirMisafir
28/11/10, 05:19 pm
bana yapmazsın kendine yaparsın. Sen bana zarar vermiyon kendine veriyon... Beni sadece yoruyon, ikide bir kimse yanlış anlamasın diye cevap veriyom bir bir senin uydurmalarına.....
- Temujin...Gedikli Üye
Puanlar : 296
28/11/10, 09:22 pm
senin uydurmalarına gına geldi pisliğin tekisin
ve şizofreni dostları derneği formu senin gibi pisliklere göz yumuyor ya
en çok bu üzüyor beni...
anladım ki bu form boş kişiliksiz senin gibi...
ALLAH kahretsin..! yazıklar olsun...
ve şizofreni dostları derneği formu senin gibi pisliklere göz yumuyor ya
en çok bu üzüyor beni...
anladım ki bu form boş kişiliksiz senin gibi...
ALLAH kahretsin..! yazıklar olsun...