1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- tecasbcopsUsta Üye
Puanlar : 1990
Banlanma Nedenleri
05/02/11, 11:59 am
Şu biyerlerde birilerinin banlanmasının nedenleri iyi düşünülmesi ve değerlendirilmesi lazım. Duygusal nedenler yerine biraz başka nedenler aramak lazım. Duygusal olarak forumda ne kadar rahatsız olunsada başka bir sebepler var altında. Birileri insanların duygularını kullanarak tezgahını döndürmeye devam ediyo.
Ve üyelerin üyeye duygusal bakması yerine mantıksal bakması lazım ki banlamak isteyen foruma malzeme çıkmasın. Birilerinin gerçeği yazması engelleniyor, banlanma sebebi olarakta üyelerin rahatsızlığı veya başka nedenler ortaya konuyor. Ne güzel ya.
Ateist forum önce psikiyatri eleştirilerimi tavanarasına aldı. Sonra diğer konularımıda yanına katarak beni forumda kaybetti resmen. Son olarak bu forum şüpheli diye bir yazı yazdım, yazımı sildi ve beni banladı. Ateist forum Psikiyatrinin elinde! Her nedense! Ne alakaysa! Orada ne işi vrasa! Psikiyatri felsefe forumu yapıyor, ateist forumu yapıyor, herşeye burnunu sokuyor! Niye ki!
Ve üyelerin üyeye duygusal bakması yerine mantıksal bakması lazım ki banlamak isteyen foruma malzeme çıkmasın. Birilerinin gerçeği yazması engelleniyor, banlanma sebebi olarakta üyelerin rahatsızlığı veya başka nedenler ortaya konuyor. Ne güzel ya.
Ateist forum önce psikiyatri eleştirilerimi tavanarasına aldı. Sonra diğer konularımıda yanına katarak beni forumda kaybetti resmen. Son olarak bu forum şüpheli diye bir yazı yazdım, yazımı sildi ve beni banladı. Ateist forum Psikiyatrinin elinde! Her nedense! Ne alakaysa! Orada ne işi vrasa! Psikiyatri felsefe forumu yapıyor, ateist forumu yapıyor, herşeye burnunu sokuyor! Niye ki!
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
Geri: Banlanma Nedenleri
05/02/11, 12:36 pm
.
- tecasbcopsUsta Üye
05/02/11, 12:45 pm
benim şüphemden neden rahatsız olunuyor?
iyikiben saf olma. Akıllı ol. Uyanık ol.
iyikiben saf olma. Akıllı ol. Uyanık ol.
- şizoUsta Üye
Puanlar : 500
05/02/11, 12:48 pm
tecasbcops beni güldürüyorsun..
Ağlanacak halimize gülüyoruz demek böyle birşey...
Ağlanacak halimize gülüyoruz demek böyle birşey...
- tecasbcopsUsta Üye
05/02/11, 12:57 pm
bak şizo UFF yazmıştın. Neden böyle yazıyon sence?
- şizoUsta Üye
05/02/11, 01:06 pm
neden?
- tecasbcopsUsta Üye
05/02/11, 01:08 pm
Hasta olduğuna inandığın/inandırıldığın için.
- şizoUsta Üye
05/02/11, 01:20 pm
Yoksa yaşadığım acılar bir yalan mıydı ey Tanrım?
- iyikibenUsta Üye
05/02/11, 03:51 pm
.
- tecasbcopsUsta Üye
05/02/11, 04:32 pm
sen o iğnede hangi kimyasal maddelerin bulunduğunu, ve bazen öldürücü olmaya kadar gittiğini biliyor musun?
İyikiben kimse anlamadı galiba bunu ben bir açıklayım. Psikşyatrinin hasta olmadığını kabul etmemek dediği hastalık/büyü (Bir kimya/Cin yada başka etken tarafından psikolojinin bozulması) gibi bir inanışı inkar etmek değil, kişinin söylediklerinin yanlış olduğunu kabul etmemesi. Örneğin telepati gibi fikirleri, zeynep gibi fikirleri, astral seyahat gibi fikirleri. Büyüyü/Hastalığı inkar hastalıksa o zaman tüm Dünya Psikiyatriye gitsin.
Zaten Psikiyatride nedense bu yok. Psikolojinin bozulması gibi bir sanrıyı ele almamış. Gitmiş ıvır zıvır şeyleri ele almış. Örneğin Kimya/Cin tarafından psikolojisinin bozulduğuna inanır demiyo, Cin tarafından yönetildiğine inanır diyo. Kimya tarafından yönetildiğinede inanır demiyo.
Bütün millet psikolojisinin bozulması hastalığından bahsediyo Psikiyatr/Medyum davranış ve akıl bozulmasından.
Neden böyle sence. Ve sizce?
İyikiben kimse anlamadı galiba bunu ben bir açıklayım. Psikşyatrinin hasta olmadığını kabul etmemek dediği hastalık/büyü (Bir kimya/Cin yada başka etken tarafından psikolojinin bozulması) gibi bir inanışı inkar etmek değil, kişinin söylediklerinin yanlış olduğunu kabul etmemesi. Örneğin telepati gibi fikirleri, zeynep gibi fikirleri, astral seyahat gibi fikirleri. Büyüyü/Hastalığı inkar hastalıksa o zaman tüm Dünya Psikiyatriye gitsin.
Zaten Psikiyatride nedense bu yok. Psikolojinin bozulması gibi bir sanrıyı ele almamış. Gitmiş ıvır zıvır şeyleri ele almış. Örneğin Kimya/Cin tarafından psikolojisinin bozulduğuna inanır demiyo, Cin tarafından yönetildiğine inanır diyo. Kimya tarafından yönetildiğinede inanır demiyo.
Bütün millet psikolojisinin bozulması hastalığından bahsediyo Psikiyatr/Medyum davranış ve akıl bozulmasından.
Neden böyle sence. Ve sizce?
- tecasbcopsUsta Üye
05/02/11, 04:37 pm
Büyüyü inkar etmek, büyüye inanmamak ne kadar normalse hastalığı inkar etmek hastalığa inanmamakta o kadar normaldir dimi?
Gerçi ben inanmayan yada inkar eden değilim. Böyle bir şeyi görmeyen ve insanın kendini kendinin bozduğunu gören biriyim. Bu görünen bilime ne deniyo bilmem. Fikir/İnanç denmeyeceği kesin.
Gerçi ben inanmayan yada inkar eden değilim. Böyle bir şeyi görmeyen ve insanın kendini kendinin bozduğunu gören biriyim. Bu görünen bilime ne deniyo bilmem. Fikir/İnanç denmeyeceği kesin.
- iyikibenUsta Üye
05/02/11, 04:53 pm
.
- tecasbcopsUsta Üye
05/02/11, 05:01 pm
Olmayan bişey için ilaç mı kullanıcam. İyikiben hastalık diye bişey yok.
Psikiyatr = Medyum
Din = Bilim
Doğal Tıp (Hani şu doğal bitkilerden vs'den bahsedenler) = Kimyasal Tıp
Bilimsell Tıp = Dinsel Tıp
Hepsi boş. Hepsi gereksiz. Hepsi yalan. Hepsi terör. Hepsi safsata. Hepsi tuzak. Hepsi kuyu. Hepsi oyun.
Sadece isim değişik. Söylenenler aynı.
Bakın kısaca anlatıyım. Kalkıp Psikiyatr/Medyum böyle bir yalan söyler mi diyorsunuz.
Doğa insana insan Doğa'ya uymadıysa ve yürümediyse, doğa ve insan eşit, dengeli, düzgün, düzenli değilse, ve bu doğa ve insanlar için bir sorunsa, bu sorununda çözümü yoksa, yani kalkıp doğa ve insan biyolojik olarak değişemiyorsa, değişen başka bişey olmalıydı. Düşünüldü ve sonuç olarak bilginin değişimine karar verildi. Gerçek bilgi kapandı yanlış bilgi verildi. Ki insanlar kabullensin ve hayat devam etsin. Ve bu yüzden insanın inandığı herşey yalan. Tanrı'dan tutun yağmura, evden tutun işe kadar herşey yalan. Saçtan tırnağa herşey yalan kısaca.
Psikiyatr = Medyum
Din = Bilim
Doğal Tıp (Hani şu doğal bitkilerden vs'den bahsedenler) = Kimyasal Tıp
Bilimsell Tıp = Dinsel Tıp
Hepsi boş. Hepsi gereksiz. Hepsi yalan. Hepsi terör. Hepsi safsata. Hepsi tuzak. Hepsi kuyu. Hepsi oyun.
Sadece isim değişik. Söylenenler aynı.
Bakın kısaca anlatıyım. Kalkıp Psikiyatr/Medyum böyle bir yalan söyler mi diyorsunuz.
Doğa insana insan Doğa'ya uymadıysa ve yürümediyse, doğa ve insan eşit, dengeli, düzgün, düzenli değilse, ve bu doğa ve insanlar için bir sorunsa, bu sorununda çözümü yoksa, yani kalkıp doğa ve insan biyolojik olarak değişemiyorsa, değişen başka bişey olmalıydı. Düşünüldü ve sonuç olarak bilginin değişimine karar verildi. Gerçek bilgi kapandı yanlış bilgi verildi. Ki insanlar kabullensin ve hayat devam etsin. Ve bu yüzden insanın inandığı herşey yalan. Tanrı'dan tutun yağmura, evden tutun işe kadar herşey yalan. Saçtan tırnağa herşey yalan kısaca.
- tecasbcopsUsta Üye
05/02/11, 05:04 pm
İyikiben bir dizi sahnesiyle Psikiyatri'nin/Medyum'un/Din'in/Bilim'in yalanını keşfettim. Sadece bir dizi sahnesiyle. O bana yettide arttı. Artılarıyla birlikte daha neler keşfettirdi. Bir bilsen.
- tecasbcopsUsta Üye
05/02/11, 05:21 pm
Ve bu yalanlar yeni düzenlemelerle, yeni gelişmelerle, yeni katkılarla, yeni değişimlerle devam ediyor ve edecek.
Birileri şov yapacak insanlar inanacak. Hep böyle oldu.
Zamanında Muhammed mucize şovları yaptı herkes inandı. Şimdi onun yerini Psikiyatr ve Medyum şovları aldı.
İnsanlar çocuksu şeylere inanan çocuk oldu.
Birileri şov yapacak insanlar inanacak. Hep böyle oldu.
Zamanında Muhammed mucize şovları yaptı herkes inandı. Şimdi onun yerini Psikiyatr ve Medyum şovları aldı.
İnsanlar çocuksu şeylere inanan çocuk oldu.
- leponexUsta Üye
Puanlar : 852
05/02/11, 05:55 pm
tecasbcops demiş ki:Zamanında Muhammed mucize şovları yaptı herkes inandı. Şimdi onun yerini Psikiyatr ve Medyum şovları aldı.
Hooop peygamberi karıştırma küfür yersin !
- tecasbcopsUsta Üye
05/02/11, 10:21 pm
Peygambere aşıksın. Aşk adamı ya cinayete ya intihara ---ürür. Aşk hastalığa inanmak gibidir. Aşk karşındakini olmayacak şeyi başarmış zannetmektir, zoru başarmış zannetmektir, yaratıcı zannetmektir....
Aşk hayali bir takım fikirlerin doğrultusunda çıkar.
Peygamberi iyi görüp yalanlarıyla kafayı yemektir/cinayet işlemektir/intihar etmektir hayat. Bugün aynı Psikiyatriyi iyi görüp yalanlarıyla intihar etmek katliam yapmak gibi.
Peygamber/Psikiyatri/Medyum hepsi eşit ve tümünün sözleri teröre gider abicim Yalan ve Terör.
Ayıca küfür yemem bana rahatsızlık vermez sana rahatsızlık verir.
Aşk hayali bir takım fikirlerin doğrultusunda çıkar.
Peygamberi iyi görüp yalanlarıyla kafayı yemektir/cinayet işlemektir/intihar etmektir hayat. Bugün aynı Psikiyatriyi iyi görüp yalanlarıyla intihar etmek katliam yapmak gibi.
Peygamber/Psikiyatri/Medyum hepsi eşit ve tümünün sözleri teröre gider abicim Yalan ve Terör.
Ayıca küfür yemem bana rahatsızlık vermez sana rahatsızlık verir.
- tecasbcopsUsta Üye
14/02/11, 05:17 am
Felsefeforum. Can Güngen. Gökyüzü rumuzlu Psikayatr yani. O da banladı beni. Banlayan banlayana. Banlayın anasını satim.
- tecasbcopsUsta Üye
15/02/11, 07:26 am
Khaos.infoda üyeliğimi onaylamadı. Mail attım cevapta vermedi.
- tecasbcopsUsta Üye
15/02/11, 07:26 am
Ben burdan niye banlanmadım?
- iyikibenUsta Üye
15/02/11, 07:31 am
.
- tecasbcopsUsta Üye
15/02/11, 07:37 am
İyikiben bu yazılar her görüldüğünde Psikiyatr/Medyum'a şüpheler artıyo. Sen bunu görmedin mi hala.
Hem sen bu saatte niye kalkıyon? Çalışıyor musun ne yapıyorsun? Düzenli bir yatış ve kalkışın var gibi.
Hem sen bu saatte niye kalkıyon? Çalışıyor musun ne yapıyorsun? Düzenli bir yatış ve kalkışın var gibi.
- tecasbcopsUsta Üye
15/02/11, 07:39 am
Ayrıca şüpheler ilaçla mı gidiyomuş?
- iyikibenUsta Üye
15/02/11, 07:42 am
.
- tecasbcopsUsta Üye
15/02/11, 07:46 am
Biliyomusun foruma ilk üye olduğumda bi sen vardın. Ve hemen damladın yazıma. Orda şüphelendim senden. Ve hala şüpheliyim. Yazıalrında bozukluk yok, gayet düzgün, ne olduğu belli dediler senin için bunuda söyliyim, yani sen şüpheli kişisin genel olarak her konuda.
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2