2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
Geri: Banlanma Nedenleri
15/02/11, 07:57 am
.
- tecasbcopsUsta Üye
Puanlar : 1990
15/02/11, 08:07 am
Böyle bir şüphen varsa yersiz değil. Annenden babandan maddi yada manevi hatta hayati konudada zarar gelme ihtimalide var yaşama sözkonunda var. Yani sen annenden babandan şüpehen bi iyice. Şöle bir derin derin en kötü en berbat şekilde şüphelen. Ve sonuca karar ver. Dünya'da olayları duymuyosun sanırım. Biraz haber oku, biraz çevrene bak, oraya bak buraya bak. Herşey olabilir. Çok dikkat.
- tecasbcopsUsta Üye
15/02/11, 08:10 am
Ben yaşadım bazı şeyleri örneğin. Sana buradan bile örnek olabilir. İstersen anlatırım.
- iyikibenUsta Üye
15/02/11, 12:41 pm
.
- tecasbcopsUsta Üye
16/02/11, 09:57 pm
Agnostik.org ta banladı. Heh tamamdır. Başka kalmadı galiba. Burası pek az nüfuslu olunca kaale alınmıyo sanırım. Burasıda banlayacak illaki o şart. Sonra sıra bende. Bende kendimi banladım mı bu iş tamam! Gerçekler ortağa çıkmadan kaybolmuş olur.
Eğer bu banlanmayı pek ciddiye almıyorsanız ve ilerleyen zamanlarda ilginç ve şüheli bir durumda tekrar ele almazsanız iki gözünüz kör olsun. Yok iki gözünüz yok olsun. Zaten görmüyorsunuz o gözü niye taşıyasınız ki?
Bakın söylüyom tekrar, bir daha bunları söyleyen biri olmayabilirim. Kimliğimi ismimi vatandaşlığımı herşeyimi değiştirip karşınıza düpedüz bir sahtekar olarak çıkabilirim. Fırsat fısrsattır, gördünüz gördünüz göremediniz gittiniz.
Beni kafanızda banladınız, beni banlamanız demek kendinizide banlamak demek?
Bir daha söylüyorum;
Hasta olduğunuza inanıyorsanız;
Bu Dünya'da insana para lazım, seks lazım, doğallık lazım, hayat lazım hayat kısaca hayat. Bunlardan (Para/Seks/Doğallık) birini halledin şizofren mizofren kalmaz.
Şizofren bunlara yenilir. O gözünüzde büyüttüğünüz şizofreni bunlar satın alır, eritir, çürütür, yer, bitirir.
Banlanma nedeni mi iyi düşünün!
Eğer bu banlanmayı pek ciddiye almıyorsanız ve ilerleyen zamanlarda ilginç ve şüheli bir durumda tekrar ele almazsanız iki gözünüz kör olsun. Yok iki gözünüz yok olsun. Zaten görmüyorsunuz o gözü niye taşıyasınız ki?
Bakın söylüyom tekrar, bir daha bunları söyleyen biri olmayabilirim. Kimliğimi ismimi vatandaşlığımı herşeyimi değiştirip karşınıza düpedüz bir sahtekar olarak çıkabilirim. Fırsat fısrsattır, gördünüz gördünüz göremediniz gittiniz.
Beni kafanızda banladınız, beni banlamanız demek kendinizide banlamak demek?
Bir daha söylüyorum;
Hasta olduğunuza inanıyorsanız;
Bu Dünya'da insana para lazım, seks lazım, doğallık lazım, hayat lazım hayat kısaca hayat. Bunlardan (Para/Seks/Doğallık) birini halledin şizofren mizofren kalmaz.
Şizofren bunlara yenilir. O gözünüzde büyüttüğünüz şizofreni bunlar satın alır, eritir, çürütür, yer, bitirir.
Banlanma nedeni mi iyi düşünün!
- iyikibenUsta Üye
16/02/11, 11:38 pm
.
- tecasbcopsUsta Üye
17/02/11, 10:29 am
iyikiben banlasana beni. Banlattır yani. Sölede banlasınlar.
- iyikibenUsta Üye
17/02/11, 11:59 am
.
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2