Şizofreni Hastaları ve Yakınları Dayanışma Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 202 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 202 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Bütün listeye bak

En son konular
Yuzde yuz kurtuluyorsunuz23/01/18, 05:37 pmözgür3535
Yardım lütfen.08/01/18, 02:51 amŞener
Öğretmen Kemal02/01/18, 08:32 pmdeathstars
neden kimse yazılanlara cevap vermiyor.01/01/18, 02:52 pmdeathstars
tanışma01/01/18, 02:35 pmdeathstars
şizofreni ve müzik30/12/17, 09:37 pmdeathstars
kendi kendime cok konusuyorum30/12/17, 09:31 pmdeathstars
Dost Rumuzlu Üye30/12/17, 08:53 pmdeathstars
Anahtar-kelime

dinliyorsunuz  şuanda  Forum  

kül kedisi
Gedikli Üye
Gedikli Üye
Puanlar : 197

benim masalim Empty benim masalim

20/06/11, 07:14 pm
bu bana zor gunlerimde destek olmus bir projede tanistigim kisiye yazdigim birseydi

unutulmus bir perinin haksizca prensesi uyutmasi cesur bir prensin sarmasiklari surlari gecerek orumcek agalariyla kaplanmis o sarayin icinde prensesi uyandirmasiydi bu.
yanligim suydu kusurlu kislerin iyi olabilme ihtimaliydi.. oyuzden hep kusurlu kisileri sectim.. optugum kurbagalarda bir mucadelem vardi benim olmasada bir baskasinin prensi olma olasiligi icin iyiligi gostermekti...
onlar bir kurba degildi kotu kalpli bir cadinin sundugu sihirle yaptigi zehirli elmaydi .. ne kadar fazla cadi vardi dunyada oysa kimbilir bilmeden yedigim kipkirmizi pamparlak elmalardan ne kadar cok zehirlenmistim nekadar uyumustum cesur bir prens gelmisti olmus gibi gozuken pamuk prensesin dudaklarindan opmustu ...
cadi guzeldi kendini nekadar da guzel gostermeyi biliyordu aynaya her baktiginda ayna ayna soyle bana benden guzeli varmi bu dunyada dediginde... ayna evet var demisti... yansimasi neden pamuk presesi gosteriyordu .cadi anlamadi ben en guzelim dedi oysa ki pamuk prensesin kalbide guzeldi... cadi anlamadi ......
ufaktim kaslarim kapkalindi , dislektim, yasitlarima oranla kisaydim ve zayiftimm.. ...ve bircok seyde bu olayi tekrarlarca yasadim... ben cirkin ordek yavrusydum bi baktim kug olmusum onlar ordek olarak kaldilar ama...
beni kacirmisti kotu kalpli cadi bir kulenin icindeydim uzatirdigi sari saclarim kapisiz olan o kulede ne ise yarardi... cesur bir prens geldi sclarimdan tutuna tutuna kuleye cikti... saclarim kesildi prensim...
okadar masal vardi ki hayatimda oysaki en guzeli kul kedisi beni periler kisa sureliginede bir prenses gibi gostertmisti orda ayabimi biraktim beni bulmaliydi baskalarinda densede o ayakabi kirilsada esi bende
edding
Gedikli Üye
Gedikli Üye
Puanlar : 533

benim masalim Empty Geri: benim masalim

20/06/11, 07:19 pm
Güzel bir derleme olmuş kendini ifade edebilmen güzel
kül kedisi
Gedikli Üye
Gedikli Üye
Puanlar : 197

20/06/11, 07:27 pm
tessekur ederim
ibrahim uyanık
ibrahim uyanık
Gedikli Üye
Gedikli Üye
Puanlar : 327

20/06/11, 08:25 pm
harika yazmışın , çok güzel olmuş .
ASUMAN
ASUMAN
Usta Üye
Usta Üye
Puanlar : 673

20/06/11, 09:20 pm
YAZINDA,RESİMLERİN KADAR GÜZEL.PAYLAŞTIĞIN İÇİN TŞKLR.