- futureYeni Üye
Puanlar : 16
merhabalar
15/06/12, 02:26 pm
Forumda hareket yok gibi.Durgun.
- futureYeni Üye
Puanlar : 16
Geri: merhabalar
15/06/12, 02:42 pm
biraz anlatayim o zaman.Ben izmirde büyüdüm.kücuklugumden beri insanlara karsi bir guvensizlik ve suphecilik vardi. Ilkokulda gecimsizdim.ortaokuldada ayni idim.lise 1.sinifta okulu 2.likle bitirdim.daha sonra ise liseyi biraktim.sonrasinda ise birkac iste calismayi denedim ama bir sirkette elemanin birini fena sekilde dövdüm.daha sonra ise baska bir sirkette müdürü ölümle tehdit ve saldiri yúzünden buradan da kovuldum.askere gittim.orada da rahat durmadim.orada da kisa bir sure hapse attilar beni.askerlik bitince döndügümde daha beter olmustum.herkesin benim hakkimda planlar yaptigini ve bana zarar vermeye calistiklarini dusunuyordum.ailemle kavga ettik.fena bir kavga.ben evden disari attim kendimi ve önce sokaklarda sagda solda banklarda yatiyordum.bu sokaklarda yattigim bir gün tekrar eve döndüm ve evdekileri rehin aldim.sonra bir yerden para buldum ve yurtdisina kactim.burada FORUMDA bulunma amacim doktora gitmedim henüz bir tani almis degilim ve bende bir psikoz olabilecegini dusunuyorum.
- bekirecrUsta Üye
Puanlar : 673
Geri: merhabalar
23/08/12, 10:39 pm
merhaba future hemen bir doktora görünsen iyi olur.anlattıkların ve aileni rehin alman hiç doğru değil.acil şifalar dilerim.