- psikiyatristYeni Üye
Puanlar : 13
herkese merhaba ;)
13/01/13, 04:58 pm
merhaba arkadaşlar. ben de bir psikoloji hastasıyım. fakat şu anda şizofren değilim. eğer iyileşmez isem 2 yıl içerisinde şizofren olacakmışım, yani doktorlar böyle söyledi. Bu forumla iyi ki tanışmışım, siteye çabuk alışacağıma inanıyorum.
herkese teşekkürler.
herkese teşekkürler.
- ibrahim uyanıkGedikli Üye
Puanlar : 327
Geri: herkese merhaba ;)
13/01/13, 05:26 pm
geçmiş olsun . ilaçlarını aksatmama dileğiyle ıyı paylasımlar .
- eddingGedikli Üye
Puanlar : 533
13/01/13, 05:42 pm
...........
- psikiyatristYeni Üye
14/01/13, 02:22 am
ikinize de teşekkür ederim. onca ilaç içiyorum ama pek fayda etmiyor açıkcası tek isteğim psikiyatrist olabilmek.
- eddingGedikli Üye
Puanlar : 533
14/01/13, 08:25 am
...........
- MisafirMisafir
14/01/13, 07:42 pm
aramıza hoşgeldin geçmiş olsun tedavini aksatma Şimdiki teşhisin nedir ?psikiyatrist demiş ki:merhaba arkadaşlar. ben de bir psikoloji hastasıyım. fakat şu anda şizofren değilim. eğer iyileşmez isem 2 yıl içerisinde şizofren olacakmışım, yani doktorlar böyle söyledi. Bu forumla iyi ki tanışmışım, siteye çabuk alışacağıma inanıyorum.
herkese teşekkürler.
- psikiyatristYeni Üye
15/01/13, 04:06 am
edding demiş ki:psikiyatrist demiş ki:ikinize de teşekkür ederim. onca ilaç içiyorum ama pek fayda etmiyor açıkcası tek isteğim psikiyatrist olabilmek.
ılacların faydasını ılerleyen zamanlarda yanı uzun donemde goreceksın kendındekı ıyılıgı zamanla farkedeceksın ılaclarını kullanmaya devam et ve kontrollerını aksatma.
çok teşekkür ederim (:
leponex demiş ki:aramıza hoşgeldin geçmiş olsun tedavini aksatma Şimdiki teşhisin nedir ?psikiyatrist demiş ki:merhaba arkadaşlar. ben de bir psikoloji hastasıyım. fakat şu anda şizofren değilim. eğer iyileşmez isem 2 yıl içerisinde şizofren olacakmışım, yani doktorlar böyle söyledi. Bu forumla iyi ki tanışmışım, siteye çabuk alışacağıma inanıyorum.
herkese teşekkürler.
bir çok şey varmış bende aynen yazdığım gibi.
major depresif bozukluk
borderline
obsesif komplusif (yanlış yazmış olabilirim)
anksiyete
sosyal fobi
aşağılık duygusu
özgüven eksikliği
durumlarımda aşırılık gösterdiğim için uzman doktorum beni daha üst rütbeli bir doktora sevketti. hem psikolog hem psikiyatrist görüşmem var ve okul kaydım dondu. bir çok doktora gittiğim için tanı bölümde yazanlar hep değişiyor ne yazık ki
- MisafirMisafir
15/01/13, 09:19 am
major depresif bozukluk
borderline
anksiyete
sosyal fobi
------
Ohoo kardeşim sende de ne ararsan varmış. Epey komplike bir durumdasın sanırım. Hangi ilaçları alıyorsun ? Allah şifa versin.
borderline
anksiyete
sosyal fobi
------
Ohoo kardeşim sende de ne ararsan varmış. Epey komplike bir durumdasın sanırım. Hangi ilaçları alıyorsun ? Allah şifa versin.
- psikiyatristYeni Üye
15/01/13, 11:47 am
leponex demiş ki:major depresif bozukluk
borderline
anksiyete
sosyal fobi
------
- seroquel
- prozac
-paxera
-xanax
- abizol
- dideral
-trileptal
şimdilik bunları kullanıyorum. kaç yıldır bu durumdayım, doktora geç gittiğim için pek umut yokmuş. herkese bol şifa diliyorum.
- forest82Asil Üye
Puanlar : 100
08/05/17, 10:07 pm
Selam dostum.tanının değişmesi önemli değil çünkü yazdığın ilaçların 2 si zaten antipsikotik yani şizofreni ilacı.bunu dışında doktora geç gitmen pek bişeyi değiştirmez.sonuçta herşey senin elinde.geçmiş olsun.