kimse var mı?
+5
aybey
yildiz
uğurlu
iyikiben
arif.konyali
9 posters
- MisafirMisafir
kimse var mı?
21/02/14, 04:19 pm
selam, orada halen biri var mı bilemiyorum sitedeki yazılardan bulabildiğim en yakın tarih aralık 2013.
forum yazılımının daha güncel ve menü resimlerinin hosting alanında mevcut olmasını isterdim. Kayıt olmak için gözükmeyen resimlerin title' larından ilerledim. Kısaca üstümüze alınmayalım ama bize yakışan ruh hastası bi site olmuş eheh...
Burayı merak ediyorum çünkü benden beklendiği şekilde antisosyalliğe doğru ilerliyorum. Doğrusu askeriye, okul ve hastanelerde normalleştirildikten sonra sistem dışına itilmek belki de durumu nötrleştirebilir bilemiyorum.
Belki kendi kendime konuşuyorum ve bu forumda başka kimse yok, eh bu bir deli için doğal değil mi . Başka şeyler de yazıp saçmalamaya başlamadan önce cevap beklemek en iyisi, bir de video paylaşayım diyorum gerçi forum nizamında başka alanlarda başka şeyler paylaşmayın gibi kurallar var mı bilmem tıpkı kamu kurumları gibi nizami, tertip ve düzene uygun şekilde "hayır efendim olmazcılık" burada da var mı göreceğiz. ..
sevgili dostlarım umarım çok mesajlaşma olur, siz sorunlarınızdan bahsedersiniz, ben kendimi yalnız hissetmem falan, belki her yer yeniden cennet olur diye de sona erdireyim
buyrun videom şudur:
forum yazılımının daha güncel ve menü resimlerinin hosting alanında mevcut olmasını isterdim. Kayıt olmak için gözükmeyen resimlerin title' larından ilerledim. Kısaca üstümüze alınmayalım ama bize yakışan ruh hastası bi site olmuş eheh...
Burayı merak ediyorum çünkü benden beklendiği şekilde antisosyalliğe doğru ilerliyorum. Doğrusu askeriye, okul ve hastanelerde normalleştirildikten sonra sistem dışına itilmek belki de durumu nötrleştirebilir bilemiyorum.
Belki kendi kendime konuşuyorum ve bu forumda başka kimse yok, eh bu bir deli için doğal değil mi . Başka şeyler de yazıp saçmalamaya başlamadan önce cevap beklemek en iyisi, bir de video paylaşayım diyorum gerçi forum nizamında başka alanlarda başka şeyler paylaşmayın gibi kurallar var mı bilmem tıpkı kamu kurumları gibi nizami, tertip ve düzene uygun şekilde "hayır efendim olmazcılık" burada da var mı göreceğiz. ..
sevgili dostlarım umarım çok mesajlaşma olur, siz sorunlarınızdan bahsedersiniz, ben kendimi yalnız hissetmem falan, belki her yer yeniden cennet olur diye de sona erdireyim
buyrun videom şudur:
- arif.konyaliAsil Üye
Puanlar : 90
Geri: kimse var mı?
21/02/14, 05:30 pm
selam hoş geldin
- iyikibenUsta Üye
Puanlar : 1810
27/02/14, 05:34 pm
.
- uğurluYeni Üye
Puanlar : 1
18/03/14, 02:50 pm
slm şizofreni hakkında bilgi almak istiyorum ama öyle bir şey göremedim
- MisafirMisafir
21/03/14, 04:49 pm
Site arşivini araştır; şizoyla ilgili çok makale yazı varuğurlu demiş ki:slm şizofreni hakkında bilgi almak istiyorum ama öyle bir şey göremedim
- yildizYeni Üye
Puanlar : 1
14/08/14, 10:52 am
Merhaba. Okudugum kadariyla zaman zaman biraraya geliyormussunuz. Bende katilmak istiyorum yakinim sizofren ve onunla iletisim kuramiyorum bana yardimci olur musunuz:(
- MisafirMisafir
14/08/14, 12:59 pm
İstanbuldaysanız mesaj atın Sizi şizofren derneğine ---ürürüm
- aybeyYeni Üye
Puanlar : 8
13/09/14, 12:37 am
afyondan slm herkese....
- bekirecrUsta Üye
Puanlar : 673
06/11/14, 08:22 pm
misafir merhaba birileri var elbette, yazışacak birileri olsa da sohbet etsem diyorum ben de.site tenha genel de,bazen 7 8 misafir oluyor bazen.
- SerhanYeni Üye
Puanlar : 3
18/11/14, 11:43 pm
Selam herkeseee
- SizoselamiYeni Üye
Puanlar : 5
14/11/16, 11:44 pm
Yok kimse ya görmüyo musun soruya bak...
- MisafirMisafir
04/01/17, 04:13 pm
bekirecr demiş ki:misafir merhaba birileri var elbette, yazışacak birileri olsa da sohbet etsem diyorum ben de.site tenha genel de,bazen 7 8 misafir oluyor bazen.
Naber, görüşmeyeli nasılsın ?
- şizofrenkızYeni Üye
14/01/17, 09:14 pm
selammm
- şizofrenkızYeni Üye
14/01/17, 09:39 pm
bende istanbuldan kardesım şizofren