DUYURU
27/12/07, 02:14 am
Arkadaşlar,
Forumun daha çok kişiye ulaşması ve daha aktif olması için lütfen tanıtımını yapalım.
Bunun için girdiğimiz diğer forum ya da günlük blog sitelerinde foruma link verebiliriz.
Forumumuzun adresi https://sizofreni.yetkinforum.com
Ayrıca görüş ve önerilerinizi istekler ve şikayetler başlığı altında bildirirseniz tartışma ortamında forumu daha iyi bir hale getirebiliriz.
Forumun daha çok kişiye ulaşması ve daha aktif olması için lütfen tanıtımını yapalım.
Bunun için girdiğimiz diğer forum ya da günlük blog sitelerinde foruma link verebiliriz.
Forumumuzun adresi https://sizofreni.yetkinforum.com
Ayrıca görüş ve önerilerinizi istekler ve şikayetler başlığı altında bildirirseniz tartışma ortamında forumu daha iyi bir hale getirebiliriz.
- yesirYeni Üye
Puanlar : 1
Geri: DUYURU
02/08/09, 02:24 am
ben kardeşimi çok seviorum arkadaşlar ,biliorum sizde benm kadar seviorsunuzdur yakınlarınızı ,ama kendine bir şey yapacak korkusu yok mu her geçen gün benim canımı yakmaya başladı .babam öldü kardeşim dengesini kaybetti,onun için güzel olan her şeyi yapmak istiorum ama olmuor olmuor ...düzelir dien arkadaşlar gerçekten düzelir mi ,yoksa bizlere ümit vermek mi istiorsunuz 2 doktora gittim düzelmez dediler kolayca, ama benim içimin yangınını hiçbiri anlamadılar ...aama içimden derdi veren allah şifayı verir die her gün düşünüorum . bilmiorum bunu nie yazıorum bunları ama siz beni daha ii anlarsınız ..saygılarımla ....
- lailaGedikli Üye
Puanlar : 225
Geri: DUYURU
07/08/09, 10:20 pm
sevgili yesir.. umuyorum ki Allah senin bu mücadelende sana yardımcı olacaktır.. Ya aslında zaman zaman her insanın böyle psikolojik sıkıntılı süreçleri olabiliyo.. bu noktada aile çok önemli hani derler ya """" hep birlikte sabırla gögüs germek""""" işte böyle düşün sende durumu..
bence keyif alacağı ortamlara götür onu... eğlence.. tatil. vs....
neşeleneceği ortamlar yani... mutlaka ona keyif veren şeyler vardır bunu dene derim ben.. sevgini göster ona değerli olduğunu hissettir... insan aile bireylerinden bunu bekliyo açıkcası..
bu arada baban için üzüldüm başınız saolsun ... allah sana, kardeşine uzun ve sıhhatli ömürler versin...
bence keyif alacağı ortamlara götür onu... eğlence.. tatil. vs....
neşeleneceği ortamlar yani... mutlaka ona keyif veren şeyler vardır bunu dene derim ben.. sevgini göster ona değerli olduğunu hissettir... insan aile bireylerinden bunu bekliyo açıkcası..
bu arada baban için üzüldüm başınız saolsun ... allah sana, kardeşine uzun ve sıhhatli ömürler versin...