malulen emeklilik
15/07/10, 09:40 pm
şizofrenide malulen emeklilik nasıl işler çalışamaz ibaresi yeterlimidir?
- MisafirMisafir
Geri: malulen emeklilik
26/09/10, 01:37 pm
Epey ayrıntılı işlemleri var Hastaneden aldığım raporu kaymakamlığa veriyorsun vs. Siz en iyisi SGK'dan falan bilgi almaya çalışın.
- aramisAcemi Üye
Puanlar : 18
09/12/10, 05:09 pm
bu konuda yardımcı olun lütfen.bilgisi olan varmı?
11/07/11, 03:51 am
ALLLAH SABIR VERİSN TÜM YASALAR ZORLAŞTIKÇA ZORLAŞIYOR CEĞLERİNE AKREP GİRDİ İYCE İŞİN DAHA ZOR KİMSE PARA ALMASIN ÖLSÜN İSTENİYOR
- şizoUsta Üye
Puanlar : 500
27/02/12, 08:48 am
Malulen emeklilik için önce SGK ya başvuruyorsun.Önceki hizmetinden yeterli gün sayın var mı diye bakıyorlar.Sonra seni bir hastaneye gönderiyorlar.Orda bir psikiyatrist doktor seni dinliyor.Sen gebersende amiyane tabirle yataktan çıkamıyorum da desen sana iyisin diyor.Sağlık kuruluna gönderiyor.Aynı hastanede.Sağlık kurulunda da üç beş doktor seni dinlemiyor bile.bir önce muayene olduğun doktorun raporuna mühür basıyor.Eve geliyorsun.
Evrakların ilgili il sağlık kuruluna gidiyor.Eve cevap geliyor.%60 lık bir durumun yok diye.
Bende böyle oldu.%45 verdiler.Halbuki ne kadar kötüyüm.
Evrakların ilgili il sağlık kuruluna gidiyor.Eve cevap geliyor.%60 lık bir durumun yok diye.
Bende böyle oldu.%45 verdiler.Halbuki ne kadar kötüyüm.
- MisafirMisafir
07/03/12, 09:46 pm
Bundan yaklaşık 1 sene önce memurluk yaparken SGK'ya benim için malulen emeklilik teklifi yaptılar %40 özrüm var ve 10 seneyi doldurmadım Yani emekli edemezlerdi ama gene de beynimi kemirdim durdum 2-3 ay Ankaraya resmi yazışmaların bitmesini bekledim Neticede emeklilikten yırttım Bazılarınız emekliliğe can atıyor ama ben böyle çalışmadan sürekli evde takılarak ve hazırdan yiyerek yaşayamam
- bekirecrUsta Üye
Puanlar : 673
17/03/12, 08:43 pm
ben normal emekli oldum.sonradan şizoya dönüştü benim hastalık.25 yılın sonunda emekli olabildim.ilaçlarımı hastaneden ilaç raporuyla alıyorum.şimdilik yazacaklarım bu kadar.